Vasketjenester

Vaskeriet Jyden

Vaskeservice for private og erhverv

Slip for det daglige besvær med vask, tørring, rulning og strygning. Lad Vaskeriet Jyden ApS i Nærum, tæt på Lyngby i Nordsjælland, klare det hårde arbejde for dig igennem vores vaskeservice.
Vi tilbyder vaskeservice til kunder – private såvel som erhvervskunder.
Til vores erhvervskunder tilbyder vi desuden en grundig og prisdygtig måtteservice.

Funktioner

Kvalitetsservice

Professionel håndtering

Miljøvenlig

Vi vasker, presser og ruller alle slags tekstiler for følgende kundetyper:

  • Hoteller
  • Plejehjem
  • Restauranter, caféer & kantiner
  • Privatpersoner

Dagligt varetager vi vaskeservice for kunder i store dele af Sjælland, både private og erhverv, for hvem vi håndterer og ordner vasketøj.

Med mere end 40 år i branchen har vi et omfattende kendskab til de bedste produkter, der vasker rent og samtidig skåner miljøet. Vi bruger udelukkende miljørigtige produkter, vi har god erfaring med mærket Ecolabel.

Kvalitet i enhver vask

Hos os er kvalitet, service og tillid ikke blot et slogan – det er grundstenene i vores vaskeservice. Vi har vaskemaskiner i alle størrelser, så vi kan vaske alt. Vi vasker altid på det mest hensigtsmæssige program – lige fra skånevask til kogevask. Du er garanteret en miljøvenlig og skånsom vask, når du vælger at bruge vores vaskeservice.

Vi tilbyder vaskeservice med afhentning og levering

Når vi indgår en aftale, kortlægger vi dine behov og skaber en tilfredsstillende løsning i forbindelse med afhentning og tilbagelevering af vasketøjet. Tøjet bliver til sidst lagt pænt sammen og afleveret pakket, til aftalt tid og pris. Se prislisten for private her. Hvis du laver en erhvervsaftale om vaskeservice kan vi tilbyde endnu mere fordelagtige priser.

Hvis du er interesseret i vaskeservice eller vil høre nærmere, så kan vi kontaktes på telefon 45 80 11 64 eller e-mail: info@vaskerietjyden.dk. Du er også velkommen til at komme forbi vaskeriet, som ligger i Nærum i Nordsjælland tæt på Lyngby.

Vi kan også afhente og aflevere

Tjenester du vil elske

x

45 80 11 64

Ring nu!