Renseri

Vaskeriet Jyden

Renseri med renseservice

Hos Vaskeriet Jyden tilbyder vi også renseservice. Vi har et professionelt renseri tilknyttet, så vi altid kan være behjælpelige med at rengøre tekstiler, der ikke tåler vask.
Så har du mange fine kjoler, jakkesæt, uldtrøjer eller lignende, der skal renses i stedet for vaskes, så er du kommet til de rette. Vi ved, hvad de forskellige tekstiler kan tåle og kan klare renseriarbejdet for dig uden problemer.

Funktioner

Kvalitetsservice

Professionel håndtering

Miljøvenlig

Vi renser for både private og erhverv

Vi løser renseopgaver for både private og erhvervskunder, så alt du skal gøre er at kontakte vores renseri, hvis dit tøj skal til rens. Vi renser blandt andet: Tjenerbukser, nederdele, jakker og meget andet.
Med vores mange år i branchen som renseri kan du trygt overlade dit tøj, dyner, gardiner, måtter og andre tekstiler til os.

Vi er specialister i rens og sætter en ære i at vide, hvordan dine tekstiler behandles korrekt og renses skånsomt, men grundigt.

Vores renseri i Nordsjælland

Det er bedst at overlade rensning af tæpper til de professionelle – nemlig os, da det er et stort stykke arbejde at rense et tæppe ordentligt.

Vores renseri ligger centralt placeret i Nærum tæt på Lyngby og er nemt at komme til. Vores kunder kommer fra hele Nordsjælland, da vi har gode parkeringsforhold til vores kunder, så det er nemt at aflevere og hente dit tøj.

Vi er et renseri med fokus på miljøet, vi bruger udelukkende miljøvenlige produkter fra Ecolab. Vi leverer kvalitet til tiden uanset, hvilken opgave vi påtager os. Vi passer altid på dit tøj, så du får det tilbage, som du afleverede, bare rent.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores renseri, kan du altid kontakte os på 45 80 11 64 eller e-mail: info@vaskerietjyden.dk. Se priserne på renseriet her.

Vi kan også afhente og aflevere

Tjenester du vil elske

x

45 80 11 64

Ring nu!