Skrædderservice

Vaskeriet Jyden

Hos Vaskeriet Jyden i Nærum, har vi egen skrædder, som er utrolig dygtig og professionel. Vi kan derfor være behjælpelige med at reparere og sy for vores kunder, der også har behov for dette.
Vi tilbyder blandt andet bukseoplægning, påsyning af nye knapper og at sy ny lynlås i en jakke eller et par bukser, hvis den gamle er i stykker. Der er ikke det, som vores skrædder ikke kan ordne med en nål og tråd.
Kom endelig forbi vores vaskeri i Nærum tæt på Lyngby, hvis du har en speciel forespørgsel til vores skrædder. Du kan også kontakte os på telefon 45 80 11 64.

Funktioner

Kvalitetsservice

Professionel håndtering

Miljøvenlig

Vedligeholdelse af tekstiler

Ligeledes er vi med en skrædder i huset altid i stand til at holde tekstilløsningerne, til de mange brancher vi servicerer, ved lige.

Vores skrædder sørger for, at alt kokketøj, tjenerbeklædning, linned med videre fremstår fejlfrit, så dit tøj føles som nyt, når du får det retur.

Det er derfor rigtig nemt at vedligeholde dine tekstiler, som kunde hos Vaskeriet Jyden på Nordsjælland.
Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder inden for udlejning og full-service ved at klikke her.

Mangler du en skrædder?

Hvis du som kunde alligevel benytter vores vaskeservice, og står og mangler en skrædder, skal du blot gøre os opmærksom herpå, så varetager vores dygtige skrædder opgaven med det samme, så du kan få tøjet retur hurtigst muligt.

Vaskeriet Jyden ApS ligger i Nærum tæt på Lyngby i Nordsjælland, hvor vores skrædder også sidder til daglig. Er du interesseret i priserne på skrædderarbejde? Se prislisten her.
Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores skrædder eller vaskeri, kan du altid kontakte os på telefon 45 80 11 64 eller e-mail info@vaskerietjyden.dk.

Vi kan også afhente og aflevere

Tjenester du vil elske

x

45 80 11 64

Ring nu!