Industrielt Vaskeri

Vaskeriet Jyden

Industrivask varetaget af industrivaskeri

Vaskeriet Jyden ApS er et full-service industrivaskeri, som vasker for private og virksomheder. Vores vaskeri kan klare alt – også industrivask. Vi har stor erfaring med industrivask, så du kan roligt overlade dit beskidte tøj til os, så sørger vi for, at det er rent, når du kommer og henter det igen. Hos Vaskeriet Jyden ApS sparer du tid, besvær og penge, og får rent og flot tøj retur hver gang.

Funktioner

Kvalitetsservice

Professionel håndtering

Miljøvenlig

Vi er de bedste til industrivask

Vores mange års erfaring som industrivaskeri gør, at du trygt kan lægge enhver opgave i vores hænder, når det kommer til industrivask. Vi ved, hvad vi snakker om, og vi udfører et ordentligt og professionelt stykke arbejde hver gang, vi vasker.

Vores industrivaskeri kan vaske alt, såsom:

  • Personligt tøj
  • Arbejdstøj
  • Sengetøj
  • Håndklæder
  • Måtter

Har du en speciel forespørgsel, kan vi også løse denne opgave for dig, du er altid velkommen til at kontakte os.

Dit foretrukne industrivaskeri i Nordsjælland

Vi har altid fokus på kvalitet og miljø, når vi udfører vores arbejde med industrivask, derfor vasker vi udelukkende med de bedste maskiner og produkter. Vi sorterer, vasker, sammenlægger og pakker dit tøj, så det er klar til afhentning på det aftalte tidspunkt. Se prislisten her – den er dog beregnet til private – kontakt os for at få et godt tilbud på en aftale om industrivask.

Vaskeriet Jyden ApS er et kvalitetsbevidst, serviceminded og moderne industrivaskeri i Nærum tæt på Lyngby i Nordsjælland. Vi har god service i højsædet, så vi kan altid finde en fleksibel løsning, som passer lige præcis til dig.

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre nærmere om industrivask hos vores industrivaskeri, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 80 11 64 eller e-mail info@vaskerietjyden.dk

Vi kan også afhente og aflevere

Tjenester du vil elske

x

45 80 11 64

Ring nu!