Om os

Tjenester du vil elske
g

Vaskeriet Jyden

Uovertruffen kvalitet

Vaskeriet Jyden har igen været igennem et ejerskifte. Svend Larsen og Leif Koch overdrog nemlig i 2013 virksomheden til nye ejere, der har planer om fortsat at udvikle vaskeriet til en moderne, miljøorienteret og udviklingsorienteret virksomhed.

Funktioner

Kvalitetsservice

Professionel håndtering

Miljøvenlig

I historiske træk

Jyden blev stiftet af Alfred Larsen i 1963 i nogle små lokaler på Vestergade 6 i København. Der var ikke rigtige vaskemaskiner på stedet, og derfor foretog man al vask ude på et andet vaskeri. I 1971 blev et vaskeri opkøbt på Ryesgade i København, som dengang hed Tordenskjold. Samtidig var det nu tid til et generationsskifte. Sønnen Svend Larsen og en nær ven af familien ved navn Leif Koch kom i lære i vaskeriet i 1971/1972, hvorefter det var tanken, at virksomheden skulle overdrages til de to herrer. I 1978 blev firmaet registreret som Vaskeriet Jyden, og det påtænkte generationsskifte blev således en realitet. I 1990 flyttede vaskeriet til større lokaler på Fyrrevejen 2 i Nærum, hvor firmaet også ligger i dag. Samtidig lukkede vaskeriet i Ryesgade.

Vores vision

I dag føres virksomheden videre i samme ånd – nemlig ud fra princippet om altid at sætte kunden i centrum og levere kvalitet til fornuftige priser.

Vi kan også afhente og aflevere

Renhed og Kvalitet, Du kan stole på

x

45 80 11 64

Ring nu!