Vaskeriet Jyden - en udviklingsorienteret virksomhed

Vaskeriet Jyden ApS er en 51 år gammel virksomhed, der gennem rigtig mange år blandt andet har serviceret hotel-, restaurations-, kantine-, renseri-, café- og klinikbranchen.

I historiske træk

Jyden blev stiftet af Alfred Larsen i 1963 i nogle små lokaler på Vestergade 6 i København. Der var ikke rigtige vaskemaskiner på stedet, og derfor foretog man al vask ude på et andet vaskeri.

I 1971 blev et vaskeri opkøbt på Ryesgade i København, som dengang hed Tordenskjold. Samtidig var det nu tid til et generationsskifte.

Sønnen Svend Larsen og en nær ven af familien ved navn Leif Koch kom i lære i vaskeriet i

1971/1972, hvorefter det var tanken, at virksomheden skulle overdrages til de to herrer.

I 1978 blev firmaet registreret som Vaskeriet Jyden, og det påtænkte generationsskifte blev således en realitet. I 1990 flyttede vaskeriet til større lokaler på Fyrrevejen 2 i Nærum, hvor firmaet også ligger i dag.​ Samtidig lukkede vaskeriet i Ryesgade.

Gamle traditioner i nye tider

Vaskeriet Jyden har igen været igennem et ejerskifte. Svend Larsen og Leif Koch overdrog nemlig i 2013 virksomheden til nye ejere, der har planer om fortsat at udvikle vaskeriet til en moderne, miljøorienteret og udviklingsorienteret virksomhed.

Vores vision

I dag føres virksomheden videre i samme ånd - nemlig ud fra princippet om altid at sætte kunden i centrum og levere kvalitet til fornuftige priser.

Vaskeriet Jyden har en klar vision om være blandt de førende på markedet.

​Firma

Vaskeriet Jyden ApS

CVR: 83869410

kontakt

Åbningstider

Man - tors: 08.00-16.30
​Fredag: 08.00-16.00​

Lør, søn og helligdage: Lukket