Vask af arbejdstøj – vi vasker både stort og småt

Skal du have hjælp til vask af arbejdstøj? Så er du kommet til de rette. Vores vaskeri i Nærum tæt på Lyngby i Nordsjælland vasker stort og småt. 

Vi kan vaske alle former for arbejdstøj, så du altid har rent og behageligt arbejdstøj klart lige ved hånden. Vi har erfaringen til at vurdere, hvordan vi bedst muligt vasker og rengør dit arbejdstøj.

Lad os stå for vask af arbejdstøj for din virksomhed

Lad os vaske, vedligeholde og levere dit arbejdstøj. Ved at lade os stå for vask af arbejdstøj for din virksomhed, får du en fleksibel løsning, som passer til dig og din virksomhed.

Vi afhenter, vasker og leverer jeres tøj til aftalt tid og efter jeres ønske, hvad enten det skal være i pakken til den enkelte medarbejder, lagt i skabe eller på hylder. Du får hermed en nem og fleksibel løsning, som passer til dine medarbejdere. 

Der er ingen uforudsete omkostninger. Vi garanterer, at du med vask af arbejdstøj hos os, altid er garanteret rent arbejdstøj i høj kvalitet.​

Lej også arbejdstøj hos os

Vask af arbejdstøj hos os, er en kvalitetssikret løsning. Hos os kan du også nemt og billigt leje dit arbejdstøj. Vi står for vask, vedligeholdelse og levering, og sikrer, at du altid har rent tøj på hylderne til dine medarbejdere hver gang.

Vi har et kæmpe sortiment og kan klare alt lige fra arbejdstøj til sikkerhedstøj til sikkerhedssko og diverse tilbehør. Sammen finder vi den tøjløsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Er du interesseret i vask af arbejdstøj, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 80 11 64 eller e-mail: info@vaskerietjyden.dk.​ Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en fast aftale om vask af dit/jeres arbejdstøj.

Send os en besked hurtigt og nemt
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Vaskeriet Jyden ApS

CVR: 83869410

kontakt

Åbningstider

Man - tors: 08.00-16.30
​Fredag: 08.00-16.00​

Lør, søn og helligdage: Lukket