​Produktoversigt

Vi tilbyder udlejning af tekstiler og andre artikler, der sætter prikken over i’et i din virksomhed – uanset om du arbejder i restaurant, i køkken, på hotel, på plejehjem eller inden for levnedsmiddelindustrien. Herunder finder du vores produktoversigt, hvorudfra vi gerne står til rådighed med at sammensætte den helt rigtige totalløsning til jer.​

Bord dæk dig!

Med det rette dækketøj fremstår din restaurant professionel og præsentabel. Vi tilbyder totalløsninger, som inkluderer præcis det dækketøj, du har behov på. Vælg mellem forskellige tekstiler, kvaliteter og farver inden for dækkeservietter, duge, servietter, skørter og løbere.

Dækkeservietter

Dækkeservietter fra Vaskeriet Jyden har ikke bare en praktisk effekt, de er også flotte og fuldender borddækningen hos jer. Ved at benytte dækkeservietter kan man i mange tilfælde spare på mængden af tekstil – men samtidig dække præsentabelt op.

Duge

Vi tilbyder et udvalg af duge, der både i kvalitet og farve imødekommer mange formål i restauranter, caféer, kantiner, i plejesektoren eller hotelbranchen.

Servietter

Stofservietter tjener både et praktisk og et æstetisk formål, når der dækkes op. Vores servietter er produceret i 100 procent bomuld og kan kombineres på alskens måder med resten af vores dækketøj.

Løbere

Du har muligheden for også at vælge løbere, når du skal vælge det ideelle dækketøj. Kombinér vores løbere med duge, servietter, eller hvad du ønsker for et stilfuldt og gennemført look.

Skørter

Skørter kan gøre ethvert bord mere præsentabelt. De kan påhæftes med clips eller velcro, som er påsat bordet, og de egner sig eksempelvis til det rektangulære buffetbord.

Arbejdet kalder!

Man siger, at klæder skaber folk. Hos Vaskeriet Jyden er vi overbevist om, at de rette arbejds-klæder skaber de bedste forudsætninger for at udføre det givne arbejde til perfektion. Derfor tilbyder vi et udvalg af arbejdstøj til kokke, tjenere, serverings- og hotelpersonale samt arbejdende i levnedsmiddelindustrien og plejesektoren.


Kitler

Vores kitler lever op til de stadigt stigende krav i brancher, der har med fødevarer og personlig pleje at gøre. Vælg mellem forskellige modeller, størrelser og kvaliteter.

Poloshirts

En poloshirt er både en behagelig beklædnings-genstand og samtidig en praktisk og pæn arbejdsoverdel. Vaskeriet Jyden tilbyder et udvalg med og uden knapper i forskellige størrelser, modeller og farver, som matcher jeres arbejdsplads.

Forklæder

Når der er styr på dækketøjet i restauranten, er det da oplagt at matche tjenernes og serveringspersonalets forklæder – på denne måde skaber I en rød tråd i jeres virksomhed. Vi kan både tilbyde korte og lange forklæder i forskellige farver og modeller.

Kokkejakker

I køkkenet er det enormt vigtigt, at man har det rette arbejdstøj klar – både af praktiske årsager for kokken eller køkkenmedhjælperen, men også med fokus på hygiejnen i forbindelse med behandling af fødevarer. Vores kokkejakker fås i alle størrelser samt i flere forskellige kvaliteter, modeller og farver.

Benklæder

Benklæder og bukser i forskellige modeller til både mænd og kvinder. Lad os sammen finde den ideelle løsning, der matcher resten af jeres arbejdstøj og koncept.

Tjenertøj

Tjenerne i restauranten skal fremstå præsentable, men de skal stadig kunne bevæge sig frit og uhindret. Med vores kollektion af tjenertøj, der kan kombineres på mange måder, får jeres tjenere de bedste forudsætninger for at udføre arbejdet.

Sov godt!

Hos Vaskeriet Jyden tilbyder vi at udstyre jer med den helt rette totalløsning til én eller mange gode nætters søvn. Vælg mellem og kombiner en lang række forskellige former for tekstiler, puder, lagner og sengelinned.


​Sengelinned

Sengetøjet har stor indflydelse på oplevelsen af at ligge i en seng – og ikke mindst på komforten. Vi tilbyder alt fra bomulds- til satinsengelinned i forskellige nuancer og kvaliteter. Kombiner med resten af vores produkter til værelset.

Dyne- og pudebetræk

For en helstøbt løsning til hotelværelset kan du også vælge at holde den røde tråd og leje dyne- og pudebetræk, der matcher både interiør og sengelinned.

​Puder & dyner

Vi stiller også puder og dyner til rådighed til hoteller eller ældreplejen. Kontakt os for at høre mere og for at finde den optimale løsning. Husk du har mulighed for at kombinere puderne og dynerne med betræk i de helt rette nuancer og kvaliteter.

Lagner

Alle kender til, hvilket irritationsmoment det kan være, når lagnet ikke matcher madrassens størrelse. Med en totalløsning fra Vaskeriet Jyden er du sikker på, at lagnet passer. Vi tilbyder bomulds/polyester-lagner i forskellige størrelser og farver.

Hygiejnen i top!

Hos Vaskeriet Jyden hjælper vi jer gerne med at holde en høj standard inden for hygiejne. Så hvis I har behov for sæbe- og håndklædeløsninger til jeres medarbejdere, gæster eller andre, kommer vi jer gerne til undsætning. Vi tilbyder totale hygiejneløsninger til badeværelset eller WC’et i jeres virksomhed.


Frotté

Vores frottéprogram omfatter blandt andet håndklæder i flere størrelser og vaskeklude, hvis dette skulle ønskes. Vi tilbyder simple håndklæder med god tørreevne.

Håndklædekabinetter

Vi står gerne for levering af håndklædekabinetter til jer, der ikke ønsker håndklæder i virksomheden. Løsningen er både hygiejnisk og miljøvenlig og bliver benyttet af mange af vores kunder til stor tilfredshed.

Sæbedispensere

Lad os stå for at opsætte jeres sæbedispensere, holde dem vedlige og fylde dem op, hvis I ønsker dette. Vi kan tilbyde totale hygiejneløsninger, der passer til jeres virksomheds behov.

Luftrensere

Mange virksomheder vælger at opsætte luftrensere med diverse dufte – særligt på toiletterne, så der altid er en frisk duft, når medarbejdere, gæster eller kunder entrerer. Med en luftrenser får I ligeledes en serviceordning, hvor vi udskifter duftfiltre og batterier efter jeres behov.

Send os en besked hurtigt og nemt
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Vaskeriet Jyden ApS

CVR: 83869410

kontakt

Åbningstider

Man - tors: 08.00-16.30
​Fredag: 08.00-16.00​

Lør, søn og helligdage: Lukket